Skip navigation

Crack Beats # 23: Dysphemic (LIVE) + ZombieFleshEater (LIVE)

Nano.Strike (LIVE) + Electerra + Bart Hard + Rioteer + VJ Plagiaat

Crack Beats # 23: Dysphemic (LIVE) + ZombieFleshEater (LIVE)

Na een zomerpauze komt Crack Beats terug met een knetterharde line up om de oren weer eens vrij te blazen. Crack Beats is inmiddels de langstlopende breakcore avond van Europa die met enige regelmaat plaats vindt en nog lang niet te stoppen is.

ZombieFleshEater -LIVE- (DE) ZombieFleshEater maakt al jaren deel uit van de Europeese breakcore scene. Samen met Amboss trad hij al eerder op Crack Beats op (CB #8). Zijn releases op labels als Hirnstrust, Minbender, Sprengstoff, Restroom zijn bekend voor hun compromisloze harde breakcore stijl. Crack Beats is blij om hem 15 edities later weer te verwelkomen voor de ultieme knock out.

Dysphemic -LIVE- (AUS) Dysphemic is in Oktober bezig met zijn Europese tournee. Zijn broer Passenger of shit stond een paar edities eerder al op Crack Beats de tent af te breken. Terwijl Dysphemic in europa is om vooral zijn Drum&Bass en Dubstep werk te promoten heeft hij belooft exclusief voor Crack Beats zijn hardere breakcore tracks te laten horen.

Nanostrike -LIVE- (NL) Het zal een verrassing blijven of hij deze keer weer met een hele tafel vol hardware de meest brute tracks te horen zal brengen of dat hij deze keer met een compacte laptop een verassende set komt neerzetten. Want als er een Nederlandse act is die op dit moment niet vergeten is wat het begrip diversiteit inhoudt dan is het Nano.Strike. De eerste keer op Crack Beats was een succes. Second round knock out!.

Rioteer -DJ- (NL) Als organisator van Crack Beats weet Rioteer al 5 jaar elke editie weer een vette avond neer te zetten. Zelf releasde hij vorige maand de langverwachte “Gabberism & the Subcultural Behaviour Pattern Trap” 12inch op het Nederlandse Ketacore Records die deze avond verkrijgbaar zal zijn.

Bart Hard -DJ- (NL) De vaste kracht achter NYMNYR laat ook deze keer weer op Crack Beats van zich horen. Bart Hard is op dit moment een van de meest geboekte Dj’s in de scene. In augustus treedt hij onder andere op de Fuckparade 2009 op (samen met Rioteer) Voor deze avond zal hij zijn enorme platencollectie uitspitten voor de meest opscure undergound muziek van de afgelopen 10 jaar!

Electerra -DJ- (NL) De Tilburgse Electerra heeft zijn sporen meer dan verdiend als Dj bij Extase en organisator van de Club undergound avonden. Electerra kan in bijna iedere underground stroming zijn weg kan vinden en komt Crack Beats dan ook weer onveilig maken met een strakke mix van loeihard break en beukwerk.

Voorverkoop uitsluitend bij de kassa van 013

Algemene informatie: Aanvang 22:00 | Zaal open 22:00 | VVK vanaf 15-8-2009
Tickets € 5,00 | Servicekosten € 0,50 | Bat Cave
VOORVERKOOP UITSLUITEND BIJ KASSA 013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: