Skip navigation

Wil jij Incubate van nog dichterbij meemaken? Wil jij coole artiesten een slaapplek geven? Vrienden voor het leven worden met artiesten van over de gehele wereld, omdat je voor hun een eitje hebt staan koken? Tot diep in de nacht jouw cd-kast doorspitten met andere muziekliefhebbers? En daarnaast ook nog eens de eeuwige dankbaarheid krijgen van de festivalorganisatie?

Incubate heeft een goede reputatie wat betreft het opbouwen van een persoonlijke band met de artiesten. Dit komt vooral door de vele Tilburgers die tijdens het festival een logeerbed of luchtbed aanbieden aan een artiest/band. Deze persoonlijke benadering van de artiesten draagt bij aan de goede sfeer op het festival. Incubate is nog op zoek naar mensen die wonen in en om Tilburg en bereid zijn om één of meer nachten hun woning/kamer/gymzaal/zolder/ruimte beschikbaar te stellen voor één of meerdere bands/artiesten.

Natuurlijk zijn vrijwilligers altijd een onmisbare factor bij een festival als Incubate! Dus naast slaapplekken zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor verschillende diensten. Binnenkort is er op de website een mogelijkheid om je hiervoor in te schrijven. Dus hou de aparte vrijwilligerspagina op onze  site in de gaten.

Voor aanmeldingen of meer informatie, mail naar tineke@incubate.org. Als dank krijg je natuurlijk gratis toegang tot het festival!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: