Skip navigation

Mixup: Chiptune Invasion
Tijd
vrijdag 25 februari om 22:00 – 26 februari om 4:00

Locatie Pip

Binckhorstlaan 36
Den Haag, Netherlands


Mixup zet feesten neer met acts die verschillende genre’s uit de electronische muziek vertegenwoordigen, zolang de muziek maar energiek en dansbaar is!

Voor de eerste editie wordt de nadruk gelegd op Chiptune, omdat het doodzonde is dat deze muziekstijl zo ondervertegenwoordigt is in het haagse uitgaansleven!

De muziek wordt tevoorschijn getoverd uit de geluidchips die zich bevinden in oude spelcomputers, zoals de Gameboy, die doo…r de meeste artiesten live wordt gebruikt. En met die instrumenten maken artiesten de meest uiteenlopende, vaak dansbare muziekstijlen.

Sabrepulse (UK) – Live

De chiptune act uit de UK, met boekingen over de hele wereld een van de grote namen uit de chiptune wereld, en terecht!
Sabrepulse zorgt met er zijn live chiptune set met duidelijke breakcore, DnB en Dubstep invloeden voor dat elke dansvloer binnen de kortste keren in een vrolijk springende bende veranderd.

R10T33R – Live

Het Chiptune/8-bit alterego van Rioteer, bekend van onder andere de Crackbeats feesten.
Waar normaal gesproken de beats met een laptop ten gehore worden gebracht, laat R10T33R nu horen wat er mogelijk is met 5 gameboys! Ga er gerust van uit dat dat los gaat, prepare to be amazed!

Ruwe Data/ Thijs Dstrct

“Graphic designer and dj. Co-founder of the underground art and music collective: ‘Dstruct Collective’ & Lowriders Collective. With his roots in the freeparty (tekno/ acid) scene his style evolved in the couple of years, now he plays dubstep, electronica, abstract hiphop and booty. Always full of energy, raw and with the right timing!”

Eindbaas DJ Team

EINDBAAS organiseert al vijf strak uitverkochte edities lang chiptune feesten in Utrecht met live artiesten van over de hele wereld. Daarnaast draait het EINDBAAS DJ TEAM wild om zich heen met de meest dansbare chiptune platen. Dé ambassadeurs van de Chiptune mogen in deze line-up zeker niet ontbreken.

Generate – Live

Generate is een producer uit Den Haag die niet in één hokje te plaatsen is. De eigen Dubstep/Breaks en IDM tracks worden ondersteund met live keyboard begeleiding. En dat dat heel dansbaar is, is uiteraard mooi meegenomen.

Mixup DJ’s

Ook bekend als het Insomnia Sessions DJ Team, van underground radiozender Tonka.
Zij zullen de avond rustig openen en als hekkesluiter de avond compleet maken met een set vol DnB, Breakcore, Rave en Cheesy klappertjes!

Visuals By Jorick.tv

En dat alles voor slechts 6 euro.

Er is geen voorverkoop, maar voor mensen buiten Den Haag wordt er een beperkt aantal kaarten apart gehouden. Reserveren kan via chiptuneinvasion@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: